Wat is MarthaMartha?

MarthaMartha is een dienstverlenende onderneming op het gebied van professional organizing. Een professional organizer helpt mensen die chaos ervaren (weer) structuur te krijgen in huishouden, agenda en administratie. Een goede basis is het halve werk en brengt meer gemak en overzicht.


Waar komt de naam vandaan?

MarthaMartha is vernoemd naar de Bijbelse Martha.

In het bijbel verhaal laat ze de werkzaamheden even voor wat ze zijn en neemt de tijd om te luisteren naar wat Jezus te zeggen heeft. Dit maakte het dienen én het zorgen voor Martha anders dan voorheen.

Tijd. Hollen en stilstaan. Waar zijn wij zo druk aan? Wat is belangrijk? Wat heeft prioriteit? Hoe kan je onnodig tijdsverlies voorkomen? Hoe houd je kostbare tijd over om je te richten op wat belangrijk is in het leven. Hoe kan je weer op adem komen? Daar wil MarthaMartha u van harte bij helpen. Haar dienstverlening is daaraan ondersteunend.

Wie is de organizer?

De organizer van MarthaMartha is Mirjam. Ze woont, samen met haar man en twee kinderen, aan de rand van Veenendaal. Ze is MarthaMartha gestart om mensen te helpen (weer) rust, ruimte en regie in hun huishouden te krijgen. Ze is een professional organizer; ook wel opruim/structuurcoach genoemd. Ze gaat, samen met u, aan de slag om weer grip op uw taken, tijd en spullen te krijgen.


Opruimen én ordenen is haar tweede natuur; als klein meisje hielp ze graag de buurvrouw. Maar ze heeft dit niet altijd als professie gedaan. Al op de basisschool wist ze wat ze wilde worden: politieagente. Ze volgde de opleiding en was meer dan twaalf jaar hoofdagente in Gooi en Vechtstreek en Gelderland-Midden.

Vanwege mantelzorgtaken stopte ze bij de politie en richtte zij zich op haar gezin.

De afgelopen jaren was ze werkzaam bij thuiszorgorganisatie Curadomi als individuele ondersteuner in het huishouden. Een veelzijdige, leerzame en dankbare functie waar ze erg van heeft genoten.

Tóch wilde ze een stapje verder gaan en heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van professioneel ordenen, coachen en adviseren.


Inmiddels is ze volop bezig, met name in de maatschappelijke zorg-en welzijnssector.