MarthaMartha
Professional Organizing

Krijg (weer) overzicht in je huis en in je hoofd

Welkom

Ben je (weer) op zoek naar overzicht en orde in je huis en in je hoofd? Ik help je graag.
Mijn naam is Mirjam Rebel-Kooij. Ik ben opruim- en structuurcoach en vind het leuk om samen met jou te werken aan overzicht en orde.
Graag loop ik een tijdje met je mee, zodat je daarna zelf verder kunt.
Op deze site vertel ik in het kort wat ik voor je kan betekenen. Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om te bespreken wat jij graag wilt bereiken en hoe ik je daarbij van dienst kan zijn. Zullen we daarom snel een afspraak maken? Tot snel!

Mirjam

Waarmee kan ik jou helpen?

Stel jij het doen van taken en klusjes in het huishouden het liefst ook altijd uit?

Zie je op tegen taken en klusjes en schuif jij ze het liefst voor je uit? Je bent écht niet de enige, hoor. Soms is het uitstellen van een taak nuttig en effectief, maar soms gaat het je in de weg zitten en wordt het tijd daar iets aan te doen.

Ik help je graag:

Vind je het lastig om te kiezen welke spullen je wilt houden of een nieuw leven geeft?

Al die spullen… het lijkt of er iedere week méér spullen bij komen. Wil jij ook minder spullen, maar vind jij het lastig om te kiezen tussen spullen die je wilt houden en die een nieuw leven kunnen krijgen?

Ik help je graag:

Verlang jij ook zo naar een opgeruimd huis omdat het je orde en overzicht geeft?

Sommige mensen zijn zó gestructureerd - om jaloers op te worden. Hun huis lijkt áltijd opgeruimd, de kasten en lades zijn om door een ringetje te halen (en ze zijn ook nóóit iets kwijt) én ze hebben zeeën van tijd voor hobby's. Hoe dan?!

Ik help je graag:

Stel gerust een vraag!

Heb je gewoon een vraag op het gebied van opruimen of (het terugkrijgen van) structuur? Je kunt mij daar natuurlijk ook gewoon voor benaderen. Velen zijn je voorgegaan: zowel particulieren als zorgprofessionals. Ik probeer je zo snel mogelijk een antwoord te geven; misschien heb je daar al genoeg aan. Ik noem het mijn “graag-gedaan-gratis”-appservice. Je leest het goed: ik doe dit gratis, omdat ik het zo fijn vind om mensen weer overzicht en orde in hun leven te geven.

Over mijzelf

Mijn naam is Mirjam Rebel-Kooij. Ik ben geboren in 1974 en kom uit Huizen. Ik woon met mijn man en onze twee kinderen aan het randje van Veenendaal. Wij zijn uiteindelijk – na in Huizen, Amersfoort en Scherpenzeel te hebben gewoond – in Veenendaal neergestreken.

Meisjesdroom
Mijn meisjesdroom was om politieagente te worden; dat is gelukt :-). Ik heb zo’n 12,5 jaar bij de politie in het Gooi en in Barneveld gewerkt; de laatste jaren als hoofdagente. Vanwege mijn mantelzorgtaken heb ik deze dynamische wereld achter mij gelaten.

Basis op orde
Na onze verhuizing naar Veenendaal wilde ik mij weer verdienstelijk maken. Ik werd individueel begeleider bij een thuiszorgorganisatie. Ik merkte in deze periode hoe belangrijk het is als de basis op orde is – de basis die overzicht en orde geeft. Daarom startte ik met de opleiding tot professional organizer, en rondde deze met succes af. Op dit moment volg ik de studie Toegepaste Psychologie.


Contact

Wil jij vrijblijvend advies wat ik voor jou kan betekenen?
En hoe wij samen weer overzicht en orde in je huis en in je hoofd krijgen?
Neem gerust contact met mij op:

Mirjam Rebel-Kooij
E-mail: mirjam@marthamartha.nl
WhatsApp: 06-20978017